MENÜ

CUKORKA
Mindegy csak Cukor legyen!

A CUKOR egy nagyonfinom,lágy édesség ami az emberek kedvence.

(Remélem a ti kedvencetek is!)    :)

 


A CUKOR összetevői:

 


Barna cukor

Sokan úgy gondolják, hogy a melaszos vagy barna színű cukor tartalmaz bizonyos tápanyagokat, amiket a fehér cukor nem, vagy hogy ez valamilyen természetesebb formája a cukornak. A barna cukor gyártása csupán a legutolsó fázisban tér el a fehér cukorétól. A finomítás utáni utolsó sűrítések során visszamaradt oldat a melasz, aminek azért van valamennyi ásványi anyag tartalma - ezt keverik a finomított cukorhoz, és ez adja ragacsos állagát, jellegzetes ízét és sötétbarna színét.

Manapság sokszor még melasz sem kell a sűrű barna cukorhoz: egyszerűen sziruppal, színezőanyaggal és aromával készítik el. Ennél nem járt jobban a pergő szemű barna cukor sem, hiszen csak a színezőanyagtól, a sziruptól és a szárítás mennyiségétől függ a kész barna cukor állaga és árnyalata.

 

:)

 

 

 

 

 


Hírek

  • SZIASZTOK!
    2012-02-16 15:31:27

    Nézzétek meg ti is:

    https://www.youtube.com/watch?v=twbtMkM5Z7E

  • ÜDV!
    2012-02-14 18:12:14

    Sziasztok!!

    Nagyn örülök,hogy meglátogattad az én Cukorka oldalamat nézd meg a recepteket!!!

Szavazás

Szerinted melyik suli a legjobb?
Arany János
Móra Ferenc
Asztali nézet