A CUKOR egy nagyonfinom,lágy édesség ami az emberek kedvence.
(Remélem a ti kedvencetek is!) :)
A CUKOR összetevői:
Sokan úgy gondolják, hogy a melaszos vagy barna színű cukor tartalmaz bizonyos tápanyagokat, amiket a fehér cukor nem, vagy hogy ez valamilyen természetesebb formája a cukornak. A barna cukor gyártása csupán a legutolsó fázisban tér el a fehér cukorétól. A finomítás utáni utolsó sűrítések során visszamaradt oldat a melasz, aminek azért van valamennyi ásványi anyag tartalma - ezt keverik a finomított cukorhoz, és ez adja ragacsos állagát, jellegzetes ízét és sötétbarna színét.
Manapság sokszor még melasz sem kell a sűrű barna cukorhoz: egyszerűen sziruppal, színezőanyaggal és aromával készítik el. Ennél nem járt jobban a pergő szemű barna cukor sem, hiszen csak a színezőanyagtól, a sziruptól és a szárítás mennyiségétől függ a kész barna cukor állaga és árnyalata.
:)
Hírek
Nézzétek meg ti is:
https://www.youtube.com/watch?v=twbtMkM5Z7E
Nagyn örülök,hogy meglátogattad az én Cukorka oldalamat nézd meg a recepteket!!!
Szavazás